Previous Thread
Next Thread
Print Thread
#109209 - 03/18/17 11:08 PM How to get plugins to work?  
Joined: Aug 2004
Posts: 1,310
Robbbert Offline
Very Senior Member
Robbbert  Offline
Very Senior Member

Joined: Aug 2004
Posts: 1,310
In my standard MAME (exactly as in git, no modifications), if I go to the plugins menu, it is empty. Further, if plugin.ini was populated, it gets emptied out leaving a file of 3 bytes.

What have I done wrong?

#109211 - 03/18/17 11:47 PM Re: How to get plugins to work? [Re: Robbbert]  
Joined: Jan 2012
Posts: 649
crazyc Offline
Senior Member
crazyc  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2012
Posts: 649
Plugins are enumerated by looking for plugin.json in subdirs of pluginspath. Also, noplugins can't be set although that probably isn't you problem as the plugin menu disappears in that case.

#109212 - 03/18/17 11:57 PM Re: How to get plugins to work? [Re: Robbbert]  
Joined: Aug 2004
Posts: 1,310
Robbbert Offline
Very Senior Member
Robbbert  Offline
Very Senior Member

Joined: Aug 2004
Posts: 1,310
Yes, that was it. For some reason my pluginspath was pointing to a non-existing folder. Changing it back to "plugins" fixed it.

Thanks! smile


Who's Online Now
6 registered members (robcfg, Cpt. Pugwash, Dorando, AJR, Vas Crabb, 1 invisible), 22 guests, and 2 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Shout Box
Forum Statistics
Forums9
Topics8,337
Posts107,734
Members4,738
Most Online225
May 26th, 2014
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.022s Queries: 14 (0.007s) Memory: 4.9365 MB (Peak: 5.1271 MB) Zlib enabled. Server Time: 2017-05-24 15:37:19 UTC