Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 227 of 227 1 2 225 226 227
#110778 - 09/11/17 07:59 PM Re: TMS-09xx/1xxx thread (was New Dumps) [Re: seanriddle]  
Joined: Mar 2002
Posts: 845
hap Offline
Senior Member
hap  Offline
Senior Member

Joined: Mar 2002
Posts: 845
Originally Posted by hap
That sound setup looks similar to Tiger Sonic, where one of the S pins is used for sound effects(at higher volume than music)
What are the resistor values on S3 and R here?

Originally Posted by seanriddle
They are both 10K.

Oh, I forgot that the piezo is controlled by a transistor on the mainboard, so the resistor values don't matter here.

Batman Forever is added and working. I emulated the SM512 already when I added SM511, but it was completely untested until now, fortunately it works well.
1 correction for rzbatforraw.bin: offset $C04, change $FF to $EF.

#110779 - 09/11/17 08:22 PM Re: TMS-09xx/1xxx thread (was New Dumps) [Re: seanriddle]  
Joined: May 2010
Posts: 831
seanriddle Offline
Senior Member
seanriddle  Offline
Senior Member

Joined: May 2010
Posts: 831
d'oh- that's the first bit I've missed in a while. My 2 algorithms weren't good enough in that case because that position has dark and light parts so it fooled both of them. I visually check as well, but also missed it....

#110780 - 09/11/17 08:30 PM Re: TMS-09xx/1xxx thread (was New Dumps) [Re: seanriddle]  
Joined: Mar 2002
Posts: 845
hap Offline
Senior Member
hap  Offline
Senior Member

Joined: Mar 2002
Posts: 845
Yeah, it's been a while =) (ML102 evilfake bit doesn't count)

#110784 - 09/12/17 12:15 PM Re: TMS-09xx/1xxx thread (was New Dumps) [Re: seanriddle]  
Joined: Mar 2007
Posts: 266
RColtrane Offline
Senior Member
RColtrane  Offline
Senior Member

Joined: Mar 2007
Posts: 266
Are you guys having trouble playing Mario's Cement Factory? Sometimes, Mario goes below the escalator platform without falling to death and sometimes, the platform is right in front of him but he goes through it and falls into the pit. I tested it on game B so IDK if it happens in Game A as well. I guess it started happening after the background graphics were inserted. Weird.

Last edited by RColtrane; 09/12/17 12:15 PM.
#110788 - 09/12/17 03:42 PM Re: TMS-09xx/1xxx thread (was New Dumps) [Re: seanriddle]  
Joined: Mar 2002
Posts: 845
hap Offline
Senior Member
hap  Offline
Senior Member

Joined: Mar 2002
Posts: 845
It works fine here. The issue you described is what happened before I fixed the romdump. Are you sure your MAME romset is up to date?
The MCU ROM for gnw_ml102 CRC32 is: c1128dea

#110791 - 09/13/17 11:10 PM Re: TMS-09xx/1xxx thread (was New Dumps) [Re: seanriddle]  
Joined: Mar 2007
Posts: 266
RColtrane Offline
Senior Member
RColtrane  Offline
Senior Member

Joined: Mar 2007
Posts: 266
Thanks, it is working fine now.

Page 227 of 227 1 2 225 226 227

Who's Online Now
2 registered members (Heihachi_73, Reznor007), 19 guests, and 2 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Shout Box
Forum Statistics
Forums9
Topics8,411
Posts108,903
Members4,757
Most Online225
May 26th, 2014
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.047s Queries: 15 (0.028s) Memory: 4.9823 MB (Peak: 5.1761 MB) Zlib enabled. Server Time: 2017-09-20 21:50:05 UTC