Previous Thread
Next Thread
Print Thread
#113546 - 06/07/18 11:35 PM Mac Debugger Weirdness  
Joined: May 2005
Posts: 24
Luigi30 Offline
Member
Luigi30  Offline
Member

Joined: May 2005
Posts: 24
I noticed something weird with the debugger on a Mac build (nothing special, just a standard MAME source tree) that I wanted to get a little clarification on before I filed a bug over at MAMETesters.

Sometimes when I open the debug panel, all the options are disabled in the dropdown. I can't step, open a memory viewer, etc. I have to close the debugger window to get it to work again. And sometimes it works fine when I open it, with everything being enabled and the debug console working. It seems to be at random. Am I doing something wrong? I never had any issues like this on a Windows build.

I'm running 10.13.5 on an MBP.

#113552 - 06/08/18 11:56 AM Re: Mac Debugger Weirdness [Re: Luigi30]  
Joined: Mar 2001
Posts: 15,956
R. Belmont Offline
R. Belmont  Offline

Very Senior Member

Joined: Mar 2001
Posts: 15,956
USA
I haven't seen that and I debug pretty regularly on my MacBook Pro. Can you come up with some circumstances that always provoke it?

Lemme edit a little: the menu bar doesn't work, that's a known hangup with SDL. But the pop-out menu from e.g. the arrow in the initial debugger window has always been fine and it has the same options available.

Last edited by R. Belmont; 06/08/18 12:26 PM.

Who's Online Now
0 registered members (), 16 guests, and 3 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Shout Box
Forum Statistics
Forums9
Topics8,544
Posts111,686
Members4,795
Most Online225
May 26th, 2014
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.232s Queries: 14 (0.212s) Memory: 4.9280 MB (Peak: 5.0937 MB) Zlib enabled. Server Time: 2018-06-24 04:52:26 UTC