Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 415 of 496 1 2 413 414 415 416 417 495 496
#94248 - 05/09/14 03:52 AM Re: SVN builds - new driver flood [Re: Anna Wu]  
Joined: Jan 2012
Posts: 671
crazyc Offline
Senior Member
crazyc  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2012
Posts: 671
Tandy 2000, credit to Curt who did most of the work.


#94249 - 05/09/14 04:53 AM Re: SVN builds - new driver flood [Re: Anna Wu]  
Joined: Mar 2001
Posts: 15,707
R. Belmont Offline
R. Belmont  Offline

Very Senior Member

Joined: Mar 2001
Posts: 15,707
USA
It's great to see all of the work on that finally pay off!

#94250 - 05/09/14 11:46 AM Re: SVN builds - new driver flood [Re: Anna Wu]  
Joined: May 2004
Posts: 825
Duke Offline
Senior Member
Duke  Offline
Senior Member

Joined: May 2004
Posts: 825
Germany
I'm still working on the Amiga drivers. Here's a video showing the Amiga 1000 with Workbench:

https://www.youtube.com/watch?v=wxQIfXTS_Bw

I'm not sure if the A1000 ever worked, in 0.153 at least it doesn't.

#94251 - 05/09/14 12:06 PM Re: SVN builds - new driver flood [Re: Anna Wu]  
Joined: Mar 2001
Posts: 15,707
R. Belmont Offline
R. Belmont  Offline

Very Senior Member

Joined: Mar 2001
Posts: 15,707
USA
I don't remember the 1000 ever working, so that's really cool smile

#94252 - 05/09/14 12:08 PM Re: SVN builds - new driver flood [Re: R. Belmont]  
Joined: Jul 2007
Posts: 4,590
Anna Wu Offline
Very Senior Member
Anna Wu  Offline
Very Senior Member

Joined: Jul 2007
Posts: 4,590
The KickWork doesn't work?
It was working in the past.

#94253 - 05/09/14 12:28 PM Re: SVN builds - new driver flood [Re: Anna Wu]  
Joined: Jul 2007
Posts: 4,590
Anna Wu Offline
Very Senior Member
Anna Wu  Offline
Very Senior Member

Joined: Jul 2007
Posts: 4,590
Here a screenshot by using a older MESS version (June 2013)

a1000 driver (with artwork)
KickWork 1.3



The problem was, I was not able to load the Workbench after loading the Kickstart. So I made a Hybrid.

#94254 - 05/09/14 12:45 PM Re: SVN builds - new driver flood [Re: Anna Wu]  
Joined: May 2004
Posts: 825
Duke Offline
Senior Member
Duke  Offline
Senior Member

Joined: May 2004
Posts: 825
Germany
Yes, I was getting a white screen after loading the Kickstart with 0.153. This works fine now.

#94255 - 05/09/14 12:57 PM Re: SVN builds - new driver flood [Re: Duke]  
Joined: Jul 2007
Posts: 4,590
Anna Wu Offline
Very Senior Member
Anna Wu  Offline
Very Senior Member

Joined: Jul 2007
Posts: 4,590
Originally Posted By Duke
Yes, I was getting a white screen after loading the Kickstart with 0.153. This works fine now.


Thanks, I will check if I get a new build. I doesn't make my own builds anymore because of compile problems with my old OS (WinXP 32-bit) and hardware.

#94259 - 05/10/14 03:06 AM Re: SVN builds - new driver flood [Re: Anna Wu]  
Joined: Jan 2012
Posts: 671
crazyc Offline
Senior Member
crazyc  Offline
Senior Member

Joined: Jan 2012
Posts: 671
The keyboard lacks a rom but the hle pc keyboard emulation works. Here's a diagnostic disk I found somewhere.


#94260 - 05/10/14 03:11 AM Re: SVN builds - new driver flood [Re: Anna Wu]  
Joined: Mar 2001
Posts: 15,707
R. Belmont Offline
R. Belmont  Offline

Very Senior Member

Joined: Mar 2001
Posts: 15,707
USA
Originally Posted By Anna Wu
The problem was, I was not able to load the Workbench after loading the Kickstart. So I made a Hybrid.


And his progress is that you can load the workbench after the kickstart. Your "hybrid" was a symptom of the previous brokenness smile

Page 415 of 496 1 2 413 414 415 416 417 495 496

Who's Online Now
2 registered members (Phil Bennett, r09), 16 guests, and 4 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Shout Box
Forum Statistics
Forums9
Topics8,411
Posts108,909
Members4,757
Most Online225
May 26th, 2014
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.120s Queries: 15 (0.092s) Memory: 5.0300 MB (Peak: 5.2611 MB) Zlib enabled. Server Time: 2017-09-21 23:04:45 UTC