Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 1 of 2 1 2
Mark All Read doesn't work #109025
02/28/17 04:03 AM
02/28/17 04:03 AM
Joined: Aug 2010
Posts: 105
Perm, Russia
A
abelenki Offline OP
Senior Member
abelenki  Offline OP
Senior Member
A
Joined: Aug 2010
Posts: 105
Perm, Russia
i see, forums are updated. and 'Mark All Read' doesn't work anymore:

http://forums.bannister.org//ubbthreads.php?ubb=markallread


MAME favorites
Re: Mark All Read doesn't work [Re: abelenki] #109026
02/28/17 05:34 AM
02/28/17 05:34 AM
Joined: Dec 1969
Posts: 892
Dublin, Ireland
Richard Bannister Offline

Senior Member
Richard Bannister  Offline

Senior Member
Joined: Dec 1969
Posts: 892
Dublin, Ireland
Is this a bookmark you are using? If not, please direct me to exactly where this function is visible within the forum UI.


Noli umquam docere porcum cantare; perdes tempus et irritabis porcum.
Re: Mark All Read doesn't work [Re: Richard Bannister] #109027
02/28/17 05:41 AM
02/28/17 05:41 AM
Joined: Aug 2010
Posts: 105
Perm, Russia
A
abelenki Offline OP
Senior Member
abelenki  Offline OP
Senior Member
A
Joined: Aug 2010
Posts: 105
Perm, Russia
Originally Posted by Richard Bannister
Is this a bookmark you are using?

yes, this one:

http://forums.bannister.org//ubbthreads.php?ubb=markallread

it's at the bottom of every forum page.


MAME favorites
Re: Mark All Read doesn't work [Re: abelenki] #109028
02/28/17 06:43 AM
02/28/17 06:43 AM
Joined: Feb 2004
Posts: 1,986
Sydney, Australia
Vas Crabb Offline
Very Senior Member
Vas Crabb  Offline
Very Senior Member
Joined: Feb 2004
Posts: 1,986
Sydney, Australia
Yeah, left of the footer has "Forum Rules" and "Mark All Read" links.

Re: Mark All Read doesn't work [Re: abelenki] #109030
02/28/17 02:28 PM
02/28/17 02:28 PM
Joined: Oct 2006
Posts: 966
S
Stiletto Offline
Senior Member
Stiletto  Offline
Senior Member
S
Joined: Oct 2006
Posts: 966
I tried using it the other day, while I had threads that I hadn't viewed yet.

I clicked "Mark All Read" and it redirected to a blank page.

When I clicked Back in my browser interface, and then Refreshed the page, the threads that had been marked as to be read were now marked as read.

I thought the only cause for concern was that it had redirected to a blank page. But perhaps it does need further testing, maybe I am wrong about something.

Re: Mark All Read doesn't work [Re: Stiletto] #109031
02/28/17 06:23 PM
02/28/17 06:23 PM
Joined: May 2009
Posts: 1,701
J
Just Desserts Offline
Very Senior Member
Just Desserts  Offline
Very Senior Member
J
Joined: May 2009
Posts: 1,701
Originally Posted by Stiletto
I tried using it the other day, while I had threads that I hadn't viewed yet.

I clicked "Mark All Read" and it redirected to a blank page.

When I clicked Back in my browser interface, and then Refreshed the page, the threads that had been marked as to be read were now marked as read.

I thought the only cause for concern was that it had redirected to a blank page. But perhaps it does need further testing, maybe I am wrong about something.


Personally, I get taken to a blank page, but all of the subforums' threads are not in fact marked as read. I still have the QMC2 forum showing as having unread posts, for example.

I also hate the fact that "Reply" and "Quote" take me to that crappy "Quick Reply" box at the bottom of threads now. I want to be taken to the separate reply page like I was before.

Re: Mark All Read doesn't work [Re: Just Desserts] #109032
02/28/17 09:22 PM
02/28/17 09:22 PM
Joined: May 2012
Posts: 418
France
R
remax Offline
Senior Member
remax  Offline
Senior Member
R
Joined: May 2012
Posts: 418
France
Originally Posted by Just Desserts

I also hate the fact that "Reply" and "Quote" take me to that crappy "Quick Reply" box at the bottom of threads now. I want to be taken to the separate reply page like I was before.


And clicking then on "Use Full Editor" doesn't do the trick ?

Re: Mark All Read doesn't work [Re: remax] #109034
02/28/17 10:10 PM
02/28/17 10:10 PM
Joined: May 2009
Posts: 1,701
J
Just Desserts Offline
Very Senior Member
Just Desserts  Offline
Very Senior Member
J
Joined: May 2009
Posts: 1,701
Originally Posted by remax
Originally Posted by Just Desserts

I also hate the fact that "Reply" and "Quote" take me to that crappy "Quick Reply" box at the bottom of threads now. I want to be taken to the separate reply page like I was before.


And clicking then on "Use Full Editor" doesn't do the trick ?


Why should I have to click on the "Use Full Editor" button now, after over 8 years of using the site without issue? What kind of nonsense is that?

Re: Mark All Read doesn't work [Re: Stiletto] #109036
03/01/17 03:56 AM
03/01/17 03:56 AM
Joined: Aug 2010
Posts: 105
Perm, Russia
A
abelenki Offline OP
Senior Member
abelenki  Offline OP
Senior Member
A
Joined: Aug 2010
Posts: 105
Perm, Russia
Originally Posted by Stiletto
I clicked "Mark All Read" and it redirected to a blank page.

yes, that's the problem. it redirects to blank page and doesn't make all messages read (it worked fine on old forum engine).


MAME favorites
Re: Mark All Read doesn't work [Re: abelenki] #109136
03/12/17 01:43 PM
03/12/17 01:43 PM
Joined: Aug 2010
Posts: 105
Perm, Russia
A
abelenki Offline OP
Senior Member
abelenki  Offline OP
Senior Member
A
Joined: Aug 2010
Posts: 105
Perm, Russia
Richard Bannister, so can this issue be fixed?

'Mark All Read' is very useful feature for any forum.


MAME favorites
Re: Mark All Read doesn't work [Re: abelenki] #109158
03/15/17 12:25 PM
03/15/17 12:25 PM
Joined: Dec 1969
Posts: 892
Dublin, Ireland
Richard Bannister Offline

Senior Member
Richard Bannister  Offline

Senior Member
Joined: Dec 1969
Posts: 892
Dublin, Ireland
I have two deployments of this board software and it appears that it impacts both of them.

I'd encourage you to report a bug at http://www.ubbcentral.com/.


Noli umquam docere porcum cantare; perdes tempus et irritabis porcum.
Re: Mark All Read doesn't work [Re: abelenki] #113619
06/28/18 01:52 PM
06/28/18 01:52 PM
Joined: Aug 2010
Posts: 105
Perm, Russia
A
abelenki Offline OP
Senior Member
abelenki  Offline OP
Senior Member
A
Joined: Aug 2010
Posts: 105
Perm, Russia
Mark All Read function works fine again after forum engine update.

thanks, Richard.


MAME favorites
Page 1 of 2 1 2

Who's Online Now
0 registered members (), 88 guests, and 3 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Shout Box
Forum Statistics
Forums9
Topics8,575
Posts112,038
Members4,812
Most Online225
May 26th, 2014
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1.1
(Release build 20180111)
Page Time: 0.029s Queries: 14 (0.011s) Memory: 5.7403 MB (Peak: 5.9812 MB) Zlib enabled. Server Time: 2018-09-24 01:49:10 UTC