Previous Thread
Next Thread
Print Thread
QMC2 Invalid Configuration #115872 09/10/19 03:11 AM
Joined: May 2013
Posts: 9
J
Jer Offline OP
Member
OP Offline
Member
J
Joined: May 2013
Posts: 9
Ever since Mame 0.212 I've been getting an 'Exit code=6 (invalid configuration) on QMC2 0.195 (windows x64). Same thing happens with Mame 0.213. QMC2 worked fine up until then. Tonight I re-installed QMC2 from scratch and re-did all the settings and I am still getting the same error. Any ideas?

Re: QMC2 Invalid Configuration [Re: Jer] #115885 09/10/19 11:24 PM
Joined: Apr 2011
Posts: 288
B2K24 Offline
Senior Member
Offline
Senior Member
Joined: Apr 2011
Posts: 288
You'll have to wait for an update from QMC2 and there's no ETA on that the last I've heard.

Re: QMC2 Invalid Configuration [Re: Jer] #115886 09/10/19 11:41 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 16,300
R
R. Belmont Offline
Very Senior Member
Offline
Very Senior Member
R
Joined: Mar 2001
Posts: 16,300
Yeah, Rene is still recovering from a stroke. Everyone reading this please take care of yourself!

Re: QMC2 Invalid Configuration [Re: R. Belmont] #115899 09/11/19 07:56 PM
Joined: Feb 2007
Posts: 473
C
couriersud Offline
Senior Member
Offline
Senior Member
C
Joined: Feb 2007
Posts: 473
No problems here with 0.196 (SVN R8298): Ubuntu 16.04 and mame 0.213.

Originally Posted by R. Belmont
Yeah, Rene is still recovering from a stroke. Everyone reading this please take care of yourself!


Yes, how true. And don't push anything you'd like to do into the future. Do it now.


Moderated by  qmc2 

Who's Online Now
3 registered members (Pernod, nerd4gw, 1 invisible), 37 guests, and 3 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
ShoutChat Box
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Forum Statistics
Forums9
Topics8,683
Posts114,012
Members4,863
Most Online510
Aug 26th, 2019
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3