Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 2 of 2 1 2
Joined: Mar 2007
Posts: 294
Senior Member
Offline
Senior Member
Joined: Mar 2007
Posts: 294
Originally Posted by MusicLovr
Ah - a MAME error, caused by QMC2. I can confirm this. It seems MAME no longer supports the old artwork -use and -nouse_whateverartwork commands. It still does support -[no]artwork_crop / -[no]artcrop,

So, must have all artworks enabled, in QMC2, and turn off artwork with MAME video options, for individual machines, or no (or incorrect) artwork paths to turn off for all machines.

Perhaps you could register this problem on the bug tracker. It might help to make it evident to more users...


Thank you very much MusicLovr, now my QMC2 is working again with the latest MAME version!

Joined: Jun 2017
Posts: 43
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2017
Posts: 43
Originally Posted by RColtrane
Originally Posted by MusicLovr
Ah - a MAME error, caused by QMC2. I can confirm this. It seems MAME no longer supports the old artwork -use and -nouse_whateverartwork commands. It still does support -[no]artwork_crop / -[no]artcrop,

So, must have all artworks enabled, in QMC2, and turn off artwork with MAME video options, for individual machines, or no (or incorrect) artwork paths to turn off for all machines.

Perhaps you could register this problem on the bug tracker. It might help to make it evident to more users...


Thank you very much MusicLovr, now my QMC2 is working again with the latest MAME version!

The thanks go to Jer (the OP) for correctly diagnosing his own problem smile

Last edited by MusicLovr; 11/17/19 12:44 AM.
Page 2 of 2 1 2

Moderated by  qmc2 

Link Copied to Clipboard
Who's Online Now
0 members (), 39 guests, and 3 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
ShoutChat
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Forum Statistics
Forums9
Topics8,837
Posts116,231
Members4,921
Most Online890
Jan 17th, 2020
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5