Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 1 of 2 1 2
#5720 06/21/04 01:13 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 16,892
Likes: 51
R
Very Senior Member
OP Online Content
Very Senior Member
R
Joined: Mar 2001
Posts: 16,892
Likes: 51
Looks like Richard's done a refresh on all his OSX emulators, including M1. I don't know if this fixes the .wav logging bug, but you can always download it and see.

#5721 06/21/04 02:29 AM
Joined: Dec 1969
Posts: 913
R
Senior Member
Offline
Senior Member
R
Joined: Dec 1969
Posts: 913
M1 hasn't been updated.

RB - do you anticipate a new M1 any time soon or is it still worth me fixing the existing version? I won't have a chance to do it until I'm back from the USA (July 6th) but can probably look at it then.

#5722 06/21/04 02:39 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 16,892
Likes: 51
R
Very Senior Member
OP Online Content
Very Senior Member
R
Joined: Mar 2001
Posts: 16,892
Likes: 51
I really need to get ZiNc out before I update M1 again, so probably not soon. Certainly not before July 6 :-)

#5723 07/07/04 03:00 AM
Joined: Mar 2003
Posts: 27
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2003
Posts: 27
Richard.....pleeeeease o please update M1 even if it's just to fix the wav bug. I've been waiting forever to rip stuff frown

#5724 07/07/04 04:38 PM
Joined: Dec 1969
Posts: 913
R
Senior Member
Offline
Senior Member
R
Joined: Dec 1969
Posts: 913
I've not forgotten about it - but you can use Audio Hijack in the interim to do what you want...
-R

#5725 07/09/04 04:28 AM
Joined: Dec 1969
Posts: 913
R
Senior Member
Offline
Senior Member
R
Joined: Dec 1969
Posts: 913
I finally fixed this bug tonight. Now I just need to get round and release the change smile
-R

#5726 07/10/04 03:27 AM
Joined: Dec 1969
Posts: 913
R
Senior Member
Offline
Senior Member
R
Joined: Dec 1969
Posts: 913
And...done.
R

#5727 07/12/04 09:44 AM
Joined: Mar 2003
Posts: 27
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2003
Posts: 27
Well it's nice that the wav problem is fixed, unfortunatly I think another problem has been brought up though. Whenever I play a song, it starts out at a good volume level, then about a certain time in, fades quieter. It's never done this before, and I tried with and without the Normalize Volume Level checked (I keep it on as default). Help frown

#5728 07/12/04 03:11 PM
Joined: Dec 1969
Posts: 913
R
Senior Member
Offline
Senior Member
R
Joined: Dec 1969
Posts: 913
Turn off Normalize volume and start a new song. Normalize change only takes effect at the beginning of each new track.

#5729 07/12/04 10:02 PM
Joined: Mar 2003
Posts: 27
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2003
Posts: 27
Well that's like the problem. Without Normalize on, the sound is really quiet at high volume as compared to other applications at the same level.

Page 1 of 2 1 2

Moderated by  R. Belmont 

Link Copied to Clipboard
Who's Online Now
2 members (Hydreigon, Golden Child), 22 guests, and 2 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
ShoutChat
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Forum Statistics
Forums9
Topics9,070
Posts118,937
Members5,014
Most Online890
Jan 17th, 2020
Our Sponsor
These forums are sponsored by Superior Solitaire, an ad-free card game collection for macOS and iOS. Download it today!

Superior Solitaire
Forum hosted by www.retrogamesformac.com